fuchsiaball
Akademiska skolan står för en hög akademisk aspiration och en skola för alla barn. Vi är en skola som strävar efter en nära kontakt till eleverna och deras föräldrar. Vår verksamhet i Kista startade höstterminen 2016.
Varmt välkomna!
tealgreenball
Skolvalet är bland det viktigaste val man gör som förälder tillsammans med sitt barn. Vi på Akademiska skolan vill därför gärna träffa varje familj på ett personligt möte innan ni gör ett val. Under mötet får ni chansen att ställa frågor och höra mer om vår skola. Boka gärna ett möte med vår rektor via sms/telefon på +46737739993 eller via epost payman@akademiskaskolan.se.
Drop-in för Akademiska skolan i Kista.

yellowball
Akademiska skolan ser fram emot er ansökan!. via Stockholm stads hemsida. Det går även bra att söka eller byta skola utanför skolvalet genom denna blankett. Har ni några frågor om ansökan eller behöver hjälp ring då gärna oss på +46737739993