10440855_829105170435031_3735886835306492972_n-1
Akademiska förskolan är belägen i Fisksätra, nära skog och lekparker och har stora möjligheter till rik och varierande utevistelse. Vi vistas mycket i den vackra miljön runt omkring oss. Vi har även en egen gård som inbjuder till olika lek.

Med en inkluderande värdegrund välkomnar vi alla barn. En god omsorg om barnen präglar förskolan och vi låter barnen utvecklas genom nyfikenhet och lust att lära. Läroplanen är grunden till verksamheten, i uppföljning och i utvärdering. Vi lägger stor vikt vid varje barns språkutveckling. Vår personal har lång och gedigen erfarenhet.
Vår mål och vision är att erbjuda en utbildning som bygger världen med kunskap och kärlek. Vi på Akademiska förskolan arbetar med att barnen skall utveckla kunskaper. Vi vill förmedla kunskap så att alla barn får goda förutsättningar att förstå sin omvärld. Vi arrangerar vår miljö och planerar våra aktiviteter så att barnen får goda möjligheter för att utveckla.

Förskolan är öppen för alla barn som har rätt till motsvarande kommunal plats.

Vi har öppet enligt Nacka kommuns ramtider (6.30 till 18.30).

Om ni som vårdnadshavare har klagomål som rör vår verksamhet kan ni använda följande dokument:

Kom gärna in på ett besök om du är nyfiken!

Akademiska förskolan för alla!